Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Myslel jsem si, že obdivovatelé pana agenta se rekrutují z řad starších obyvatel chabějšího ducha, ale vidím, že i mezi mladými jsou také žrouti koblížků;-D

4 1
možnosti
TK

spíš něčeho většího

0 0
možnosti
DB

Majiteli jakéhokoliv majetku nemůžete zakázat prodej nebo převod takového majetku na jinou osobu. nebo na jinou firmu. A je to tedy vedlejší problém. Jediné co tma vidím já, je , že "obvińovatelé" zatím vystupují ve funkci španělské inkvizice. Jestliže majitel neporušil žádný zákon, a jen se choval dle zákona, pak mu nemůže nikdo nic vyčítat.

Pokud si chce někdo stěžovat na možnosti obcházení zákona, pak je to jisté možné ale obcházení zákona není jeho porušování či nedodržování. Jde o to, že někdo "sesmolil nějaký zákon a někdo jiný se dle tohoto zákona chová. Pakliže se těm lidem, kteří tento zákon sesmolili, nelíbí,, že se někdo dle toho zákona chová, je to pak jen a jen vina těch, kdo napsali tak nedokonalý zákon. A měli odejít z funkcí pro totální neschopnost.

Zákon nastavuje mantinely našeho chování, pakliže všechny zákony dodržují, nemohu být souzen za jejich dodržování. To by již byl asi ten největší absurdistán.

Ale co není, může ještě být.

Jen se podívejte, kdo proti Babišovi brojí. Především jistý Kalousek. A co ten Kalousek udělal dobrého? NIKDY NIC. Omlouvám se, tak to asi nebude, určitě někdy udělal něco dobrého....ale jen pro sebe a své kumpány a pro ty, kdo ho za ta jeho zvěrstva platí. Jeho nekonečné a naprosto nesmyslné tirády o 5 miliardách dotací, které ..dle něj...Kalouska ...Babiš dostane....Ale ona to nikdy nebyla pravda a Kalousek to dokonce jednou i přiznal. veřejně v TV...Tedy sám sebe označil za lháře a zločince, nebo pomluvy jsou zločin. A měl by být i dle tohoto zákona souzen a trestán.

Jen bych všem, kdo Babiše obviňují doporučil jeden test. Babiš má asi 200 firem, , kde je asi 200 ředitelů, a ti mají náměstky a a tak dále... A pokud někdo Babišovi vyčítá, že neví, kde kdo a co v jeho firmách kdy vykonal, pak je nutné provést test ....obviňovatelé musí vyjmenovat 200 osob, které znají, říci, kdy s nimi kde byli, kdo je partnerem těchto osob a kdy má narozeniny a svátek, kdy se jim narodily děti a jak se děti jmenují, a s kým chodí,

2 10
možnosti
JP

J63a68n 26P47i42l10n54ý

17. 3. 2016 13:25

Trapná obhajoba lumpáren "profesore" :-P

7 1
možnosti
Foto

Babiš se hnal do politiky s tím, jak tady vyčistí tu špínu. Jak ale politiku asi vyčistí člověk, který je sám umazaný od hlavy k patě? Možná byste se měl zabývat spíše takovouto otázkou, místo hledání nějakých omluv pro jeho neetické jednání.

6 1
možnosti
JK

Byly doby, kdy vlády končily kvůli pochybnému půlmilionu v igelitce. To je asi podstata toho honu na Babiše. V civilizované zemi by ministr financí, byť jen podezřelý z podvodu, odstoupil. Babiše budou z toho křesla muset asi odstřelit tankem. Mezitím si náš nejznámější miliardář stihne nabrat další miliony na dotacích. Jak sám říkáte - proč by nebral, že jo.

13 2
možnosti
BM

Omluva, patří jinam.

1 0
možnosti
Foto

Vy jste si slusne namazal hlavu pred zasunem ...

Na cele kauze je podstatna jedina vec, a totiz ze jeji vlastnik ji vydelil z koncernu, aby mohla ziskat dotace, nacez ji do koncernu opet zaclenil.. To je samo o sobe ucelove podvodne jednani. V souvislosti s jednim z nejvetsich podnikatelu v cele, a s v soucasne dobe clenem vlady, a navic clovekem, ktery se tak otevrene zasazoval o pruhledne zachazeni se statnimi financemi, je to nanejvys hodne verejneho zajmu.

Co je ucelem vaseho clanku mi tak trochu unika. Ano, kazdy ma pravo se vyjadrit, ale vas zpusob vypada, jako byste se uchazel o zakazku u Babofertu...

7 0
možnosti
PP

Pokud by byly teď volby tak by ANO vyhrálo a Babiš by byl prmiér. Dovedete si představit tu hrůzu 8-okterá jímá Kalouska, Fialu a dalších ministran? Babiš když odejde z politiky tak si může na Floridě válet šunky, ale co budou dělat ti kecalové? No nepřipadá v úvahu a jednoznačně pomluvit, pošpinit, nevadí, že se jedná o staré veci 6let a snížit ten jeho potencial.

2 6
možnosti
JB

J61a37n 62B81u47r44i95a74n

17. 3. 2016 12:19

Koukám, že jste nepochopil, proč je Babiš v politice. Je tam kvůli tomu, co dělá celý život a tím je byznys. Proč myslíte, že i přes politickou funkci dál de-facto řídí své firmy?

5 1
možnosti
Foto

Teď už jen chybí vyargumentovat, proč se přesně tímto způsobem neobhajuje i pan Babiš a místo toho sázel postupně různá navzájem si odporující prohlášení a chová se jako "zloděj chycený při činu" :)

3 1
možnosti
Foto

Viz. můj příspěvek ve 12.09;-) Byla by to dobrá páka, jak drobítko s praxí zacházení s dotacemi zatočit:-)

1 0
možnosti
JB

J62a92n 47B44u50r55i35a32n

17. 3. 2016 11:57

Samá chyba:

ad1) Kauza nevznikla kvůli tomu, že se někdo rozhodl natočit dokument. Kauza vznikla, protože se AB rozhodl k čerpání z dotačního titulu pro malé a střední podnikatele. Babiše snad ani Vy nepovažuje za malého či středního podnikatele.

ad2 a 3) Čerpání dotace před uhrazením je jen maličkatým, v podstatě administrativním problémem. Rozhodně to není podstata zneužití této dotace.

ad4) Selským rozumem vlastnil - fakticky vlastnil rovněž. Společnost byla sice anonymního vlastníka, jenže tím vlastníkem stále de-facto nebyl nikdo jiný než Agrofert a tudíž AB.

ad5) AB si hraje na pana Čistého, který tu mluví o tom, jak všichni kradou a on tyto krádeže dokáže zastavit. V minulosti kritizoval anonymní akciovky, které obchodují se státem nebo od něj dostávají dotace.

Sám se ale choval úplně stejně - to nevadí? Jak mu někdo může věřit, že ve své funkci nezneužívá informace pro prospěch Agrofertu?

13 1
možnosti
PK

P66a48v36e75l 69K29u64l82a

17. 3. 2016 12:31

On určitě informace nezneužívá. On je pouze poskytne svým ředitelům :-)

2 1
možnosti
ZS

Problém není ani tak v tom, zda bylo u dotace vše v pořádku (věřím tomu, že Babiš má natolik schopné právníky, aby pohlídali, zda neprovedl něco nezákonného). Problém je spíš v tom, že Babiš ve snaze se z nepříjemné kauzy vykroutit veřejně a záměrně lhal. Tohle by mělo v každé slušné společnosti znamenat jeho politický konec.

3 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik