Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

"Všetci tuná kradnú, iba ja čerpám!" ;-DR^

6 1
možnosti
AJ

ta kauza nevznikla natočením onoho dokumentu. Až po otevření kauzy ČH a následném tvrzení Bureše, že není jeho, našel někdo v tom dokumerntu, jak Bureš říká, že ČH je jeho ... .

3 0
možnosti
AJ

PS: Brusel určitě nespustil vyšetřování možného dotačního podvodu díky dokumentu o Burešovi. Pochybuji, že ten dokument někdo v Bruselu zná.

3 0
možnosti
JP

J62a37n 52P54i89l71n33ý

17. 3. 2016 10:45

Tvl pán bůh ochraňuj ty, co se od vás nechaj "koučovat v mezilidské komunikaci" ;-D

Měl byste spíš koučovat mezilidské mlžení, vytáčení a překrucování ;-)

15 1
možnosti
PK

P46a74v89e86l 49K30u80l39a

17. 3. 2016 11:29

Třeba to dělá :-)

1 1
možnosti
KK

Používáte výraz "presumpce neviny", to je justiční termín a v politice nemá co dělat.

Další perla je obrat "..zda v době získání dotace se jednalo o nezákonný postup..".

Když nad tím tak přemýšlím, tak jsme klesli tak hluboko, že místo abychom po politicích požadovali aby hráli fér a pracovali pro nás voliče, tak nám stačí že vyloženě nekradou.

Výsledkem je ministr financí který hrabe pro sebe, zatajuje vlastnictví své společnosti a při tom bude buzerovat statisíce živnostníků protože někteří z nich zatají pár tisícovek tržeb.

To je k zb......:-/

15 1
možnosti

Narazil jste, aniž byste si to uvědomil, na zásadní problém celé kauzy Čapí hnízdo. Tedy na to, zda Babič zneužil svého politického postavení pro získání dotace. To je to, oč tu běží.

V roce 2009 nebyl Babiš poslancem, ani ministrem ani státním úředníkem. Byl jen velkopodnikatelem, který tehdy chtěl vstoupit do politiky.

Dnes je Babiš ministrem financí, ale pod sebe evidentně nehrabe, protože dotaci dostal před 6 lety za doby vlády ODS a TOP09. Pokud dnes ODS a TOP09 nejvíc řvou, pak by nám měli sdělit, proč jejich úředníci tehdy tu dotaci Čapímu hnízdu podkytli a proč jim to tehdy připadalo zcela legální, zatímco dnes už ne.

Babiš se tehdy coby podnikatel zachovat zcela tržně. Měl možnost získat dotaci a udělal pro to vše, co bylo z hlediska legálnosti možné. Trestného činu se nedopustil a o morálce podnikatelů lze tak jedině žvanit na nádraží a nikoli ve sněmovně.

5 4
možnosti
VS

V tom případě je trapná každá zlodějna které se v tomto státe udála. Tak proč o tom psát? Nechť všeci kradnů!

4 0
možnosti
SN

:-)....Popsal jste to perfektně !R^ :-) ́...Když se toto odehrálo, tak úspěšný podnikatel Babiš neměl ani tuchy, zdůrazňuji určitě tenkrát netušil, že se jednou stane min. financí a že půjde do politiky. Dotaci mu někdo dal, schválil, zkontroloval a bylo všechno zřejmě v pořádku !

Ale.....jak pravil, vygenerovala ho vláda ODS a TOP svým bezuzdným rozkrádáním a odkloňováním peněz do soukromých a stanických kapes. Moralista Fiala z ODS, by si při jeho vzdělání mohl pamatovat na Drobila, který chtěl náš stát, což jsme my, okrást o tři mlrd. na pražské čističce. Brzy na to zapomněl. MUsím, se zmínit o Kalouskovi a Pandurech Parkanové, do 14 dnů byl tehdejší policejní president svlíknut z uniformy!

A najednou ...Babiš šlape na prstíky těmto odkloňovačům, chce pořádek v daních, prostě vadí ! Hurá na něj! Je to jak s presidentem. Každá záminka dobrá, jak si do nich kopnout!

Až Kalousek, komě jeho programu antibabišismu, vytvoří takový podnik a zaměstná 30 000 lidí, slušně placených, kteří si nestěžují, tak ať si také postaví Orlí hnízdo a budu mu tleskat. Zatím kromě škrtů a nekonkrétního plácání, nic nepředvedl. R^R^R^

5 11
možnosti
PK

P21a42v15e77l 33K75u25l75a

17. 3. 2016 10:36

Stando, sam jsi napsal " a bylo všechno zřejmě v pořádku" ZŘEJMĚ- znáš význam toho slova?

7 0
možnosti
Foto

R^Počkáme si ,,na rozuzlení". Může být zajímavé8-o Také není jistota, že si kdosi opět nenaběhl na nahozenou návnadu v domění, že si na tom nahoní bodíky;-D

4 0
možnosti
MS

To, že celou kauzu odstartoval dokument Víta Klusáka "AB Matrix", je holý nesmysl. Všechno začalo zprávou, že OLAF zahájil šetření projektu Čapího hnízda. Stejně nesmyslný je váš názor vyjádřený větami "To, že něco vlastní neznamená, že chybu udělal on. Na to si platí lidi, kteří za to nesou odpovědnost. Ať se nám to líbí nebo ne, tak to je." Odpovědnost nese vždycky majitel, protože on vše stvrzuje svým podpisem. Je to stejné, jako kdybyste chtěl zbavovat ministra zodpovědnosti za to, co vymysleli jeho jeho podřízení a on to "jen podepsal".

11 0
možnosti
Foto

Že Babiš něco vlastní, to ještě neznamená, že chybu udělal on. Platí si regiment úředníků, kteří nesou zodpovědnost (opravdu jen ti úředníci???).

Takže podle Vaší verze nějaký snaživý úředníček chtěl udělat šéfovi radost a na své triko bez nějakého domlouvání požádal o pár desítek miliónů dotací. Babišovi to samozřejmě radost neudělalo, ba dokonce mu to bylo nepříjemné. S pravdivou plnou verzí nechce jít ven jen proto, že je mu líto toho nešťastného úředníčka.

4 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik