Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Naším úkolem je udělat v situaci, do níž postaveni jsme a budeme, to, co je správné. Budeme-li muset bojovat, ať to není z nenávisti vůči našim protivníkům, nýbrž z lásky k tomu, co milujeme, co je nám drahé, co bráníme." Byl byste ochoten bránit svou rodinu, své přátele, svou vlast?

1 0
možnosti
Foto

Oheň se dá uhasit i explozí výbušniny ;-)

3 0
možnosti
JK

Napsal jste to pěkně a já s vám souhlasím. Ano, chraňme si svoji zemi. Džihád ani šaríja do naší kultury nepatří. Jednotlivce, kteří nedodržují naše zákony a zvyklosti klidně vystěhujme. Trochu od věci - byl jsem na rozlučkovém fotbal P.Švancary v Brně. 30 tisíc hlavý dav, kde hrozily úrazy i násilí, protože ne všichni se do areálu dostali. Díky osobní angažovanosti a výzvám Petra Švancary, že jakékoliv narušení pořádku může vést ke zrušení zápasu a definitivnímu uzavření stadiónu, se lidé chovali slušně, zápas se odehrál a všichni se v klidu rozešli. Stejně by se měli zachovat i "konvičkovci", jasně se distancovat od radikalismu a násilí. Jinak nemohou mít podporu lidí uznávajících principy svobody slova i vyznání... P.S.: než začnete nadávat do sluníčkářů (nevím co to je), tak si uvědomte, že k helsinskému protokolu se hlásí všechny civilizované země světa.:-)

2 0
možnosti
PT

Ano, ano, kdo nechce pro své potomky budoucnost s právem šária namísto občanského zákoníku a s Koránem namísto ústavy, to je nacísta co se nehlásí k civilizovaným helsinským protokolům. ;-D Přesvaté principy svobody vyznání se musí dodržet i kdyby to mělo znamenat náš zánik a zmar. ;-D

A komu co je šumako fuk co tady bude s našima potomkama po jeho odchodu z jeho nicotného žití, to ušlechtilý helsinský demograt a humanista, pro kterého je svoboda vyznání posvátné tabu. 8-o Já bych toho "ušlechtilého  helsinského demokrata" pojmenoval jinak, ale nemohu, protože bych musel hrubě porušit kodex diskutéra.

4 1
možnosti
KA

K90a44r66e43l 85A25d12a54m

30. 6. 2015 15:34

Byl to právě Hitler, kdo obdivoval islám. To jen pro autora tohoto blábolu. 

A je to právě islám, kdo páchá stejná zvěrstva.

12 0
možnosti
MK

To si snad z nás tímto blogem děláte Brusel. Jestli vám to nedošlo, tak ti tzv. uprchlíci hledají, stejně jako Hitler,  nový "lebensraum" a ne my, jak nás označujete za rasisty,  xenofóby, extrémisty. My jenom bráníme svou zemi a na to máme svaté právo, ne-li vůči našim dětem a vnukům povinnost!!

16 0
možnosti
Foto

No, ono nám hoří už, víte kde? To už se ani hasit nedá, jedině nedovolit, aby se ten požár rozšířil.

15 0
možnosti
LV

Co si uchráníme? Když pomineme otázku bezpečností, finanční a sociální, tak možná zdravý. Kdokoliv z imigrantů může být přenašečem velice nebezpečných chorob: http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/467807/podstatne-nebezpeci.html

15 0
možnosti
LV
EP

Kdo konkrétně uctívá Hitlera, prosím pěkně, a jak to souvisí s islamistickými imigranty?

18 0
možnosti
Foto

Protože jste svůj blog postavil tak, že buď je člověk pro imigranty, nebo je neofašista či nacista, tak jste ho přiřadil na úroveň jiných, i neofašistických, braků.

27 1
možnosti
Foto

Další, co má rád snědé chlapce.

5 2
možnosti
JK

Proč ten povrchní soud? Myslím, že se autor vymezuje proti islámu. Ale také proti radikálům a násilí.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik