Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

S ohnem si bezpochyby hrajeme. Neomarxismus neprinese nic dobreho. Ja kazdopadne #neprijimam.

13 0
možnosti
DB

Ano, hrajeme si s ohněm, jen trochu jinak než si myslíte. zamyslete se nad definicí hybridní války a uvidíte že jsme již vlastně ve válce, jen se bojuje jinými zbraněmi, a ta hlavní zbraň dnes --ostatně jako vždycky....je INFORMACE, MYŠLENKA NEBO CHCETE-LI PODLE DAWKINSE...MEME

doporučuji nastudovat základy memetiky

4 0
možnosti
PS

P60e70t29e77r 63S81m60r27e78k

21. 6. 2015 12:09

Je logické, že situáciu budú využívať radikáli, ale to neznamená, že je potrebné mlčať. Ľudia budú reagovať na lifrovanie desiatok tisícov ľudí s totálne iného, civilizačného okruhu rôzne. To je snáď jasné. Inak nevšimol som si že by na západe, na základe šialenej emigrácie nejako výrazne posilnil neonacizmus, práve naopak, jediný nacizmus ktorí posilňuje je ten islamský !

9 0
možnosti
PZ

P21a71v57e20l 50Z70e49m70a94n

21. 6. 2015 11:19

mě zase děsí netolerantní, oikofobní, neofašistické slátaniny jaké plodí lidé vašeho typu, buď vám nedochází, že si zahráváte s budoucností  našich dětí a že jde do tuhého, nebo to děláte schválně... proč?, v každém případě bez karmy Rv

25 1
možnosti
TP

T91o66m67á58š 39P64í27c14l

21. 6. 2015 11:58

Zajímavé je, jak se tato překroucená slátanina plná překrucování a faktických chyb ocitla v prominentní rubrice...

12 0
možnosti
LR

Máte poněkud popletené pojmy.

Nacismus = národní socialismus = Národně socialistická dělnická strana Německa = výrazně levicová strana.

Strana s výrazně levicovým programem, který i realizovala. Odstranila nezaměstnanost, rozšířila zákonnou dovolenou, rekreace pro pracující, přírodní parky, sociální systém. Sice se zpočátku z taktických důvodů spolufinancovala velkým kapitálem, ale po příchodu k moci jeho moc fakticky eliminovala.

Měla ovšem z odborného hlediska chybné teorie o nadřazenosti ras.

Jako spojenci se vzájemně podporovali s muslimy a principy vnitřní organizace (vůdcovský princip) a odpor k demokracii měli společný.

Hazet do jednoho pytle nacisty a lidi, co ví, jako nebezpečí skrývá muslimská imigrace tak je naprosté pomatení. I pojmů.

26 3
možnosti
LR

Záporné hodnocení

Radek Polický 61314

Na argument se chlapče nezmůžete, že...

8 2
možnosti
EP

Zkuste občas zapojit mozek a místo věření frázím "oni jsou náckové" se zamyslet, o co těm lidem doopravdy jde. Nebo každý, kdo sem nechce přestěhovat Afriku, je nacista?

26 2
možnosti
JP

Organizátorům a řečníkům sympatie s neonacismem neodepřete a to je vše o čem článek je přeci... nebo o tom snad chcete pochybovat???

2 2
možnosti
Foto

Nikoliv-v tom jste zcela mimo.

0 18
možnosti
LN

...v něčem máte pravdu...tyhle týpky využívají situaci...a může se stát ...že celou snahu zdiskreditují...

...bohužel je třeba vidět i druhý pohled.....pokud nedáme jasně najevo co nechceme...tak nás naši politici nechají sežrat....

21 0
možnosti
LV

Jenže za to můžete poděkovat našim "elitám". Nereagují na to, co trápí občany, takže tohle je bohužel důsledek. Lidé, kteří nejsou oblbnuti ideologií multikulturalismu a mají alespoň kousek zdravého rozumu velice dobře chápou, že islám je s naší kulturou neslučitelný. Jestliže budeme podporovat islám v ČR a zvát tady další a další muslimy, tak je jasné, že to bude mít jenom 3 možná řešení: 

1. Buď nás převálcuje islám

2. Buď nastane občanská válka

3. Buď bude zvolen nový Adolf

Lidé, kteří varují před islámem se snaží právě těmto třem možnostem předejít. Naopak sluníčka mluví o tom, jak je islám fajn, jak nás obohatí a podobné nesmysly. Přitom naprosto ignorují realitu. A pak se budou hrooozně divit a dělat ze sebe ty hodňoučké lidičky. Přitom oni to dopustili svou zaslepeností a ignorací toho, že islám je s demokracií neslučitelný.

49 1
možnosti
MJ

Hezký večer.

Zcela s Váma souhlasím. Je mi těžko, když tady čtu různé "zabijácké" články a reakce. Oni nechtějí  "léčit"  to proč to vzniklo, ale chtějí "léčit" důsledky a to dle německých nacistů z druhé světové války. Pomocí čistých nacistických myšlenek a to "do důsledků". Kolektivní vina a tak "vyhladit až do posledního". Kde se to v těch lidech bere? Kde se to bere v minulých zbabělcích?

1 6
možnosti
JP

Kde se to v těch lidech bere? To je dobrá otázka, ale řekl bych že to bude tím, že Evropa vždy v historii byla důležitou křižovatkou lidstva, ať již obchodní tak migrační, odjakživa. Ale evropané se ze své historie neponaučili a stále děláme stejné chyby, snažíme se to ignorovat a odmítat, místo toho abychom to přijali za "evropské specifikum"... Řekl bych, že důsledkem může být nestabilní "ideologie", stále se měnící politické směřování. Není náhodou, že až "diktátorský režim" dokázal udržet nejdelší období míru v evropě? Až totalitní režim padl, opět se začalo měnit politické smýšlení každých 5 let a nestabilita v evropě je opět aktuální. Tím však nechci říci, že je správné mít totalitu, vůbec ne, jen že evropě je to asi souzeno a bude vždy taková, pokud nebude pevně svázána velkým bratrem.... Možná....

1 2
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik