Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Mimochodem, nedávno tu na nějakém blogu kdosi zveřejnil, kolik dostávají české neziskovky od státu ročně, u některých jsou to desítky milionů...

A o to tady jde..., nedělejme si iluze..

13 0
možnosti
JS

J81a64n 58S76m96e90j48k54a42l

26. 1. 2015 11:47

Jednu otázku mi zodpovězte. Proč bohaté muslimské státy kolem sebe staví zdi  a nejdou nám příkladem v pomáhání muslimům ?  Oni nemají neziskovky,asi.

28 1
možnosti
VT

Teď jsem to chtěl napsat. My se tady budeme hrát na samaritány a mnohem bohatší šejkové investují prachy raději do pořádné zdi. Zajímavé.

15 1
možnosti
LP

Ať si ty uprchlíky vezmou ty státy, kteřé jim zničili domovy svými bombami, vojenskou podporou jakési "umírněné" opozice proti Asadovi a vyvolali chaos v Sýrii a Iráku. To co se tam nyní děje, je důsledkem nedomyšleného přístupu Západu a NATO s podporou Saudské Arábie. Uprchlíky naložit na lodě a zavést je do Ameriky, protože právě ona ty problémy hlavně svou arogancí způsobila.

11 2
možnosti
Foto

Dobře

přijměme je

nemusíme je zrovna asi milovat

ale musejí se asimilovat

6 3
možnosti
ZH

Vidím to stejně, a za 15 let uvídíme, jak jsme zvládli integraci a můžeme přijmout těch rodin i 30. Takhle musí Česko argumentovat v Bruselu.:-)

3 0
možnosti
BH

Je tady jeden prostý fakt. Pokud přispějeme penězi a pomůžeme okolním státům / Jordánsko atd../, nevytrhneme ty lidi z jejich kultury, vztahů atd... Další věcí je, pomoci operací  a nezbytnou rehabilitací dítěti v doprovodu jednoho rodiče, to je také naprosto v pořádku.. Jejich trvalé přesídlení není dobré ani pro ně a ani pro nás..

Ty finance by byly daleko lépe využité tam..

Jenže..., to by tady přišla spousta lidí o kšeft a o ten jde především...

15 0
možnosti
Foto

Přece nemůžeme zachraňovat celý svět, přesídlit do Česka pár stovek, tisíc vyvolených nemá smysl, co ostatní, co tam zůstanou a všichni se sem nevejdou, to snad pochopí každý.....

5 0
možnosti
ZH

R^

Asi máte v tom silným podtrženým chybu, křesťané a muslimové mají společný cíl, né islamisti.:-)

1 0
možnosti
TP

T23o39m95á43š 44P61í14c66l

26. 1. 2015 11:59

Nevim, kde se vzal ten novotvar, kazdopadne ziju s tim, ze islamista = muslim.

0 0
možnosti
TP

T88o61m44á64š 28P69í44c14l

26. 1. 2015 11:32

Ach jo, to je marne. Nevadi mne prijeti jakychkoli uprchliku krome tech, kteri se ridi knihou, ktera jim prikazuje me zabit. Cesi naopak patri mezi narody, ktere nejvic prispivaji na charitu (statistiky jsou dohledatelne), angazuji se v aktivitach vedoucich ke vseobecnemu prospechu a s jakymkoliv pratelskym clovekem v nouzi se rozdeli o posledni krajic chleba.

12 1
možnosti
JP

Na ten průzkum se rád kouknu, podle mě zjištěných informací, jsou na tom češi s charitou jako jedni z nejhorší a stále klesáme. PS: A ono hlavně nejde ani tak o to kolik pošlou peněz, ale o názory... Názor mám i když si nemůžu dovolit posílat na charitu.

0 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik