Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J26a19n 50H54l85e72d13í40k

26. 1. 2015 23:27

musulmané nejsou uprchlíci, nýbrž slouhové imámů, kteří když zahoukají, tak se všichni podělají a praští sebou o zem.. Islam je krvavá diktatura, nejhorší ze všech, POL POT, STALIN jsou vedle nich umouněné nuly.. --  Člověk ba zařval--- NIKOHO Z NICH NEBERTE, ale už je pozdě, když nepřijdou z pouští sever Afriky, tak sem nalezou z Francie nebo Německa.--- Jsme pohodlní, smířliví, naivně tupí == budem potrestáni !  A pokud jde o inzerovaných 15 syrs rodin, tak to vynásobte 20x, to je průměr rodiny.

7 1
možnosti
DK
MB

Napřed jsem se jen tak trochu usmíval nad takovou tou "svazáckou" (nic ve zlém) naivností. 

Pak mě zaujalo použití sloganu "Nepřítel našeho nepřítele, by měl být náš přítel". 

Ono je to většinou používáno pejorativně...jako jakási vyčůranost a nestydatý pragmatismus. Ale je fakt, že se toho politika drží tak často, že to někdo může považovat za pravdivou a správnou poučku.:-/

4 0
možnosti
AS

A45d58a45m 28S14t87a50v97a

26. 1. 2015 21:48

Autore, nesmíte soudit ostatní podle sebe.

3 0
možnosti

1) Používáte prastaré vydírání ve stylu dětského "když nevylezeš na ten strom, jsem zbabělec". Když má někdo jiný názor než Vy, neznamená to, že je odpad. Znamená to, že má jiný názor. Tohle si nechte na dětské hřiště. Myslím si (doufám), že hodně lidí tenhle starý trik zná.

2) Na světě máte ohromné množství trpících lidí. Lidstvo vyhodili prostředky, za které by se dalo postavit menší město na Marsu, aby jim pomohlo. Podívejte se do Afriky, jak to bylo úspěšné. I ta ženská, která se narodila v Africe a byla už dvakrát znásilněná, by si zasloužila pomoc. Jenže ta není tak mediálně propíraná. Je to nějaká černá držka z Afriky, zatímco u Sýrie lze ještě vzbudit špatné svědomí Západu.

3) Nepřítel mého nepřítele nemusí být můj přítel. Když se pere EU a Rusko, budu skákat radostí, když se EU rozpadne a Rusko oslabí. Ani jeden není můj přítel. To samé u konflitku v Sýrii. Mlátí se tam diktátor s fanatiky. Ani jeden nemá mé sympatie.

4) Jste naivní. V současné době je naše vláda totálně neschopná. Proč si myslíte, že dokáže asimilovat 70 Syřanů, když si neumí poradit s cikány, kteří umí česky a už tu nějakou dobu žijí?

18 0
možnosti
TB

Mladý a ještě hloupý. Jednou z toho chlapec vyroste a všechny souvislosti pochopí. Snad.

7 0
možnosti
JT

Vážený  pane  Blahoši, 

obávám  se,  že  nevyroste  a  nezmoudří.  :-)

5 1
možnosti
ZJ

Lépe vytahovat hlavu z písku, než jako vy z cizího zadku.

Kdybyste psal slušněji/smířlivěji, byla by i má rekce méně příkrá.

10 2
možnosti
MR

M98i88l88a67n 24R31a22d10e64k

26. 1. 2015 18:56

ano - v kazde druhe pohadce Honza tahnul na Turka ale NE do Turecka, ale na uzemi Evropy kam se Turek stale hrnul.

15 1
možnosti
RS

Chtel bych jen podotknout, ze do Evropy patri taky Rusko, ktere je z casti za valku v Syrii zodpovedne. Vzdyt tam maji i vojenskou zakladnu.

4 3
možnosti
Foto

Za válku v Sýrii jsou odpovědné zejména socialistické USA a socialistická EU, které podporovaly opozici proti Asadovi, ze které se rekrutují teroristé a jejich vůdci v Islámském státu. Pokud by tato podpora jako pokračování chybné zahraniční politiky ve stylu podpory Arabského jara neexistovala, žádná válka by v Sýrii nebyla. Asad by to tam dál udržel na uzdě stejně, jako Saddám v Iráku, nebo Kaddáfí v Libyi. (pozn.: Ministr zahraničí John Kerry, který dosud vždy jednoznačně tvrdil, že pro Asada v budoucím vedení Sýrie není místo, minulý týden prohlásil, že Asad je vůdce, který musí změnit svou politiku. "Nadešel čas, aby prezident Asad a jeho režim postavili svůj národ na první místo a přemýšleli o důsledcích svých činů, jež do Sýrie přivádějí stále více teroristů," řekl Kerry. Tato slova řekl představitel státu, který je svými vojenskými intervencemi v suverénních státech na planetě Zemi prvním a hlavním důvodem terorismu.)

7 3
možnosti
Foto

Píšete: "Nepřítel našeho nepřítele, by měl být náš přítel." A odvozujete od toho jakousi nutnost pomoci. Rád bych Vám sdělil, že přesně podle takové hesla si například USA vychovaly teroristy v Afghánistánu, když je učily a vojensky a finančně podporovaly v době existence SSSR, nebo EU a USA teroristy z Islámského státu, když je financovaly a podporovaly proti Asadovi. A že by ten seznam byl dlouhý.

10 2
možnosti
RT

Pane Matějko, nevím, jestli mám na váš hloupý příspěvek reagovat. Prosím Vás, on Asad nepoužil proti civilnímu obyvatelstvu chemické zbraně? Pak Rusko Afghanistan okupovalo, jenomže po odchodu rusáků se ujal vlády Taliban a co ti tam prováděli. Nepamatujete si, jak rozstříleli sochy,,,, zabíjeli všechny, kdo neměl jejich víru, kamenoval ženy, na které manžel ukázal, že byly nevěrné - opřečtěte si knihy - Lovci draků a Tisíc planoucích sluncí -krásné knihy o Afghanistanu.

3 6
možnosti
JB

Nedavno na CT24.Kazdy plavacek vyjde Italii mesicne na 2400 EU+denni kapesne 30 EU pro kazdeho.Kdo z vas na to ma?

10 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik