Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Kdy půjdu v Česku na fotbal

Odpovídám. Když nebudu muset poslouchat v hledišti vulgarity, budu se cítit bezpečně a aktéři nebudou podplacení. Když hráči nebudou plivat a smrkat na trávník či se tahat se za pindíka, žalovat na soupeře, filmovat.....

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=475032

0 0
možnosti
TJ

Tak v tom případě doporučuji divadlo nebo kino ;-) Protože tyhle věci jsou i za našima hranicema ;-D

2 0
možnosti
Foto

Šťastný byl ve Spartě déle než rok. Měl získat titul a ten nezískal. Herně je Sparta tragická a prohrává nejdůležitější zápasy. Kolik má ještě dostat času? Vyhodit trenéra je jednodušší než se zbavit pěti hráčů a to platí všude, ne jen v Česku.

1 0
možnosti
TJ

Měl získat dva tituly... a nic :-/

0 0
možnosti
DN

Více nežli tlak fanoušků rozhoduje tlak sponzorů a majitelů klubů. Opravdu věříte že vyřváváním fanoušků se změní trenér. To je často jen zástupný důvod a poslední kapka do ohně. Ale s těmi rychlokvaškami máte pravdu. Chybí dlouhodobá koncepce, trpělivost a zápal pro sport jako takový. Prvotní jsou dnes okamžité finance.

3 0
možnosti
PP

P83e11t42r 22P37o88l51á59k

27. 9. 2016 7:29

Problémem českého fotbalu je především to, že je věrným odrazem fungování české společnosti. Akorát, že ve fotbale, na rozdíl od státu, nestojí všichni ti mafiáni, bývalí veksláci a taxikáři, v pozadí, ale prezentuji se napřímo( protože ve fotbale to, na rozdíl od politiky, lidi zkousnou, resp. s tím spíš prostě nemůžou nic dělat ). A všichni tihle mafiáni, častěji všehoschopní než inteligentní a schopní, ten fotbal řídí k obrazu svému. Košťálovi jsme na Spartě často nadávali, ale zkuste se podívat do statistik, co dokázal za úspěchy on a co Křetínský a máte jasno! Ščasný za to až tolik nemůže. Jenže Křetínský, kterého fanoušci nenáviděli, se už dávno skryl do pozadí, a tak stádo skanduje "trenér ven", i když na jeho straně hlavní problem a vina nejsou.

2 0
možnosti

...a k tomu všemu loutka Pe(na)lta. A výsledek známe.

Rotováním trenérů do zblbnutí fotbal "nevznikne":-)

1 0
možnosti
Foto

Problémem českého fotbalu je to, že už nejde o sport.

2 0
možnosti
JN

V souvislosti s těmi trenéry máte pravdu, ovšem nemyslím si, že by šlo o nějakou českou specialitu - i ve světě je tendence, že za neúspěch může v první řadě trenér, obdobná. Ani bych ty výměny trenérů neviděl ze strany vedení jako snahu zalíbit se fanouškům - ono totiž vyměnit trenéra vyjde přece jen levněji než vyměnit polovinu hráčů.

1 0
možnosti

Jenomže fotbal hrají především hráči!:-)) a ti musí chtít. Jinak si trenér může vyřvat plíce!:-)))))

0 0
možnosti
ZB

Zdeněk Ščasný je dobrý trenér a prokázal to také ve Spartě v EL. Bohužel od jara hraje Sparta hrozně, takže nový impulz přijít musí. Nemuselo to být zrovna výměna trenére, ale něco se stát musí. Dle mého soudu, když byl vyhozen trenér, měli být uvolněni také všichni manažeři, kteří se ve Spartě fotbalem živili. Možná i několik hráčů mělo být přeřazeno do juniorky, a to na pořádně dlouho, ne-li na furt. Sparta musí také sekat, nelze jen vrchovatě dávat.

1 0
možnosti
JN

Za nejvíc nesmyslný krok současné Sparty pak považuji nákup Rosického - vždyť každý, kdo fotbal sleduje, nejspíš tuší, že tento byť stále výborný fotbalista i na Spartě většinu sezóny promarodí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik