Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R68a80d67e64k 39J14a61r20o69š

17. 3. 2016 21:52

Kalouskovo poslední stéblo, kterého se, coby topícíse chytá. Babiše se nijak zvlášť nemusím, ale raději ať se potopí Kalousek a jeho pseudopravice. Přeji jim krásných 2,95% v dalších parlamentních volbách...

2 2
možnosti
JP

Máte trochu šokující argumentaci a závěry. Není to trapná bulvární kauza, ale naprosto jasný a nevyvratitelný dotační podvod v řádu desítek miliónů. Babiš chce buzerovat drobné kvůli stokorunám, ale sám podvádí v řádu desítek miliónů...Ale slibuje, že zveřejní toho svého "bílého koně", na kterého to po dobu dotace a kontrolního období "jako" převedl. Žiji poblíž a nikoho by nikdy nenapadlo, že by to někdy vlastnil někdo jiný než Babiš.

0 1
možnosti

Tak snad jen na závěr ... S velkou mocí přichází velká zodpovědnost ... o cti, slušnosti a nebo prostě jen chlapství se bavit nebudeme, protože to tam prostě u p. Babiše vidět není. Jen jsem doufal, když kandidoval, v tu zodpovědnost řádného podnikatele. Myslím, že velmi rychle zjistil, že byl naivní a že když už hodně investoval do svého snu (narovnání země) a narazil na principy parlamentní demokracie (kde nejde zařvat a říct, máš padáka... teda kromě ministerstva, které ovládám a to je málo), tak si to jako správný podnikatel "kolaborací" s jinými politickými stranami investičně zhodnotí... jak prosté a dnes moderně "lidské"

k Vaší argumentaci... byl jste první, pokud jsem si to špatně nečetl, kdo do článku týkajícího se útoků na p. Babiše zatáhnul p. Kalouska, kterého se tento článek netýká. Tomu se v odborném žargonu tiskových mluvčích a politiků říká "mlžení předhozením jiné kosti", což asi patří do kategorie vícelidí za, které se považujete.

Já, jsa duchem prostý chlapec z tohoto národa, se Vám tím to omlouvám, za plané zneužití Vašeho času. Velmi rád zůstanu spodinou se svými trapnými názory, pokud mě nepostihne, to co Vás ...

2 0
možnosti

na instalatéra ... nedokáže, ale pokud vede má odpovědnost, tedy pokud pochopil, že vést není od slova velet a svádět na druhé..věřte, že pokud vedu firmu o 7 divizích po republice s 1.5 mld obratem, beru peníze na výplatě od investora mimo jiné za to, že procesně a kontrolně neumožním nikomu z mých podřízených udělat protiprávní minelu ... v opačném případě jde odpovědnost na moji hlavu.

Bohužel s vaší logikou k tomu přistupují, jak politici, tak i spousta voličů :-)

A když už jsme u těch dotací, tak pan Babiš při žádostech o financování rozšíření provozů v predikci provozního plánu pro banku oněch 5 mld plánovaného započítal do celkového obratu na zisku z komodity :-)

... nebojte v téhle zemi si to jako investici počítalo pár lidí, ale nebylo si schopno si zajistit schválení dotace

jinak děkuji za diskusi s Vámi, která přestože jeden druhého navzájem považujeme za velmi pomýleného, probíhá ve vší slušnosti :-)

0 0
možnosti
KT

Babiš prý vyplácí 20 litrů za každý text, který ho obhajuje či vychvaluje?!

0 0
možnosti

Nemáte někdo jeho účet? Poslal bych mu 20.000,- za to co si o něm myslím :-DDD

1 0
možnosti
Foto

A co další dnešní titulky? Jaké na ně máte odpovědi?

např. Čapí hnízdo je administrativní budova, nikoliv ubytovací zařízení.

nebo: Babiš prodal u Olbramovic pozemky na stavbu dálnice za x krát víc, než dostali místní vlastníci...

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale pominu-li fakt, že fakta obsahuje Váš článek stejnou měrou, jako články těch, které kritizujete, by mne zajímalo, jak člověk s tak chabou znalostí gramatiky, jenž neumí v podstatě ani skloňovat a udržet kontinuitu v jedné větě, o celkové stylistické stránce obsahu ani nemluvě, může být odborníkem na mezilidskou komunikaci? I když na druhou stranu, pomáhá mi to pochopit, proč je to s úrovní vyjadřování a psaného projevu takové, jaké to je...

4 1
možnosti
RJ

Tento "chvalozpěv" byl předpokládán napsán jen pro to, aby si jej "kdosi" všiml a zajistil pisateli;-D;-D;-D pracovní místo v ANOFERTu .

3 1
možnosti
DB

Neblahé působení pana jistého Kalouska jsem popsal již několikrát....především jeho nesmyslnou tirádu o 5 miliardách dotací pro Babiše...sám to pak odvolal....chudinka malinkej

3 6
možnosti
VS

Pokud tomu dobře rozumím - nesmyslná tiráda o dotacích je jedním ze zvěrstev, za která je Kalousek někým placen, jak uvádíte níže?

0 0
možnosti
TK

Prostě jedno malé odklonění a pak zase přiklonění majetku. Nic nového

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik