Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J51a96n 27R80á25ž

1. 7. 2015 17:33

Idealisté jsou jen hlupáci. Nebezpeční jsou ti, kteří jako autor blogu nahlas mluví,  ale hlupáci nejsou!

0 0
možnosti

Svým vyjadřováním pouze potvrzujete informace z Vašeho profilu. kecat, kecat a kecat a práce žádná.

1 0
možnosti

Teda to byl žblecht... :-P

2 0
možnosti

Svým vyjadřováním jste se dostal na úroveň těch, které kritizujete. Pokud je podle vás člověk, který je proti masové imigraci i člověkem, který velebí Hitlera, jste jen ubohý demagog. 

Naopak, pokud se s imigrací něco neudělá, bude tu pro nového Hitlera prostor. 

Vaše vidění imigrace je jednostranné. Máme tu už stovky imigrantů ze Sýrie, kteří nedělají problémy a pracují. Nehází autům pod kola kameny a větve, neobsazují domy a nekradou.

4 0
možnosti

Myslím, že ten milión lidí které pan Konvička plánuje zbavit občanských práv je dostatečné číslo aby pokrylo všechny vámi jmenované kategorie.

0 0
možnosti

Jako odpověď na  Vaší řečnickou otázku: Další na řadě bude kdo? Homosexuálové , Vietnamci.....se ptám já: Vy máte problém s homosexuály a Vietnamci?........

5 0
možnosti

Kolik emigrantů si vezmeš domů ty?

2 0
možnosti

Milý pane Váš blog je demagogický. Já rozhodně neobdivuji Hitlera a nacismus považuji za zlo. Ale nechci zde příliv muslimů. Situace v západní Evropě je alarmující a z těch lidí kteří nechtějí islám jsou většina normální spořádaní pracující lidé (na rozdíl od různých anarchistů a jiných vyznavačů multikulti).

7 0
možnosti

Cituji

"že imigranti = Islám, tak mi to stačí k tomu, že neví, za co vlastně křičí"

Takže jak to vlastně je,  imigranti nejsou násilí a  islám, to jsou tedy vzdělaní křesťané co prchají před Islámem ??? Zajímavé, že na těch snímcích jsou dost často vidět imigranti  s nějakým mohamedánským modlitebním koberečkem, a to na křesťany opravdu nevypadá.

Ale to nevadí, budeme předpokládat,  že tam občas nějaký křesťan je a tudíž je budeme brát všechny, protože začít je třídit podle náboženství to by byl nacísmus,  který by se jednou mohl zvrtnout k vyhánění homosexuálů, Vietnamců  atd. atd.:-)

Akorát si tak říkám jestli to nebude naopak, že když se nepoučíme  z toho co vidíme v Evropě, že jednou nacističtí islámisté budou  homosexuály kamenovat a naše potomky hnát z jejich domovů až někde do moře. .

3 0
možnosti
Foto

Až budete žít ze životního minima a zbytek příjmů budete posílat na imigranty, potom vás nebudu považovat za licoměrného farizeje.

8 1
možnosti

Každý má právo vyjádřit názor, co má stát udělat s penězi které vybaral na daních.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS