Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Protože jsou blbí, špatně vzdělaní a snadno manipulovatelní. A běda, když někdo veřejně zpochybňuje jejich neonacistické náhledy na svět. Někteří si vystačí s nálepkováním odpůrců jako jakýchsi sluníčkových lidí, jiní by je nejradši poslali do Afriky i s imigranty a někteří by je aspoň ztloukli. V každém případě, kdo nevyznává Konvičkovy bláboly, je pro ně nepřítel, kterého je třeba v nejlepším případě ukřičet. A politici, kteří jsou blbí stejně, jim jdou rádi na ruku. Jde přeci o národ, tak můžou jít ty nejnižší pudy na světlo. Racionální argumenty ani prostá lidskost nic nezmůžou, protože heslům o valících se hordách muslimů na Evropu, která se svou dekadencí rozkládá, se tak pohodlně věří. A ti, kteří dohromady ničím nejsou a nic neumí, mají najednou pocit, že jsou něčím víc. Protože jsou přeci bílí. Hm, to je teda kvalifikace.

1 1
možnosti
JK

Možná kdybyste se věnoval něčemu užitečnějšímu (např si zajel s humanitární pomocí do Afriky), mluvil byste jinak.

Pud sebezáchovy není neonacismus.

3 1
možnosti
VM

Já bych shrnul pouze několik historických faktů. Multikultury, až na historií dané vyjímky nefungují a důkazem jsou jak Spojené státy, Francie, či Německo. Jedná se pouze o určitý zákonem daný protimajoritní "stav momentálního klidu".  Avšak v okamžiku, kdy střed kultur naruší poklid majority, nastanou problémy, viz třeba v současnosti Teplice. A to je začátek. Také mám v paměti nepokoje v Německu a Francii, kdy s klesající životní úrovní a přívalem imigrantů stoupaly vlny nenávisti, v Německu třeba zapalování ubytoven s Araby (někdy po roce 1990). Současná vlna imigrantů nepřinese nic jiného, než klesající životní úroveň (kam ještě v Česku bude klesat?) neboť celá EU se potýká s docela vysokou nezaměstnaností, která s přibývající levnou africkou pracovní silou ještě poroste. No a ten příchozí zbytek, co dělat nechce, zrujnuje již tak kolabující sociální systémy.

3 0
možnosti
KC

Současný stav Evropy je výsledkem odklonu doleva, který začal už v době průmyslové revoluce. Nic takového jako bylo v Evropě v těch dobách (rozbíjení strojů) se v USA nestalo. Amerika pochopila práci strojů jako znásobení produktivity a usnadnění práce, zatímco evropští dělníci rozbíjeli stroje, protože jim braly práci. Tady došlo k dějinnému světonázorovému rozchodu Evropy a USA, byly položeny základy postupného úpadku Evropy, který pokračuje dodnes. Pokud Evropa nepochopí, že do bezedných bažin ji zavedlo levicové spiknutí a nepochopení následků odklonu doleva - k socializmu,  lenost, neracionální přecitlivělost a přerozdělování - typické prvky levice, bude upadat dál. Imigranty nezachráníme tím, že jim dáme najíst a přidělíme střechu nad hlavou, ale tím, že je naučíme chytat ryby, aby se z bídy a zaostalosti vyhrabali sami.

5 0
možnosti
Foto

Všichni, kdo chtějí žít v klidu jsou podle vás neonacisti. Myslím, že na rozdíl od Bruselu, mají jen zdravý rozum a snaží se varovat před nebezpečím islamismu a záplavou líných černochů z Afriky.

32 1
možnosti
MS

Není třeba dělat neonacistu z každého, komu naskakují pupínky při představě, že tady kromě vlastních nemakačenků budeme živit ještě další armádu práce neschopných imigrantů.:-P

25 0
možnosti
VS

Nakonec všechno zlé je pro něco dobré. Neonacistické nálady vyprovokují zbytek společnosti k akci, abychom nebyli za chvilku v menšině proti pologramotné islámské hordě, vykřikující něco o svých právech. Stejně si myslím, že sitiuce se bude muset vyostřit tak, že dojde k nějakému většímu násilí, aby se pak na základě této skutečnosti upravila pravidla. Pravdila pro přijímání uprchlíků, nároky na ně ( zvádnutí jazyka, čtení a psaní)  a podobně.

9 0
možnosti
KA

K52a42r44e38l 56A56d42a57m

21. 6. 2015 14:11

Ještě si matně pamatuji, jak Rudé Právo a Mladá Fronta psaly o Protisocialistických náladách ....

A už zde zase nějaký svazák píše o náladách závadných pro současný internacionálně multikulturně neomarxistický establishment.?

27 1
možnosti
JR

J25a79n 66R21á94ž

21. 6. 2015 13:26

Marxismus přivedl na svět nacismus. Je teddy logické, že neomarxismus přivádí na svět neonacismus.

No...to jsem si jen hrál a autorovou logikou.

To, co se teď děje v Evropě nemá s nacismem nic společného. Je to pud sebezáchovy civilizace.

Komunisté když byli u konce s dechem a fakta je začala válcovat, používali jako strašák hlupáků imperialismus a kapitalismus. Když pod tíhou faktů se dnes hroutí salonním levičákům ideály multikulturní socialistické společnosti, vyrukovali se strašákem xonofobie a neonacismu. Bude jim to stejně houby platne, jako komunistům!

21 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik