Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"V každé druhé pohádce vidíme, jak Honza táhne na Turka..." No já Ti nevím...například Božena Němcová sepsala či zapsala hromadu pohádek a opravdu jsem si nevšiml, že v každé druhé by šel Honza na Turka...A co tací Bratři Grimmové..???  A navíc, základy těch pohádek vznikaly kdy?  Jak šly dějiny, a kdyby pohádky teprve vzikaly, mohl být třeba Honza táhnout na Němce, pak na třeba na iperialistu, mandelinku bramborovo, a brzy by třeba táhnul na Rusa...

0 0
možnosti

Byly Vánoce. A v televizi proběhla hromada pohádek. Co jsem postřehl, Turek/ či Muslim - nepřímo, se tam mihl 3x. O princezně ze mlejna, Císař a tambor, Lotrando a Zubejda...

0 0
možnosti

B42ě75t35k74a 23M23a75l71á

27. 1. 2015 9:34

"Let the sunshine, let the sunshine in, the sunshine in..." Ach jo. :-/

1 0
možnosti

Hele dalsi slunicko, proc mame prijimat nekoho z afriky, kdyz se ani neumime postarat o duchodce, bezdomovce a ostatni potrebny. Proc bych mel  davat svoje penize nekohu kdo utika ze zeme kde neni demokracie a chce tu zavest stejne poradky jako mel ve sve zemi?

1 0
možnosti

L80i98b83o89r 12H68o73s53a42k

27. 1. 2015 10:35

To je presne ono. V Cesku dostava nejakou davku skoro kazdy druhy clovek. Tady proste kazdy ocekava ze se o nej bude starat stat. Ze bude porad neco dostavat, a ze bude mit v duchodu takovy maly komunismus. Potrebni ho nezajimaji. At z Ceska nebo ze Syrie. Na ty se jenom vymlouva. Obycejny clovek ma totiz strach, ze by se o nej stat-pecovatelka mohl starat min. Obycejny clovek je socialni pouze pokud jde o nej. A v tom to je.

0 0
možnosti

V11i13l21é93m 71K52o15s

27. 1. 2015 7:33

Jste naivní a hlavně nevíte nic o islámu. Rozdělovat muslimy na hodné a zlé je nesmysl. Kolik lidí na světě, že potřebuje pomoct? Řeší něco přijetí 25 rodin? Nebo jich máme přijmout 25 000?

4 0
možnosti

Není to nesmysl. Muslimové jsou skutečně hodní a zlí, mírní a fanatičtí. Problém je, jak to prosít.

0 2
možnosti

já jsem pro pomoc syrským křesťanům

4 0
možnosti

Zdá se,že si některé věci přizpůsobujete svému pohledu na svět - kupříkladu v třídění odpadu je Česká republika na špičce - to jen na okraj.

Jinak - v naší zemi není nějaká přehnaná xenofobie - to že zde převládá negativní postoj k muslimským potenciálním přistěhovalcům je prostě zdravý selský rozum.Příslovečná neochota muslimů se přizpůsobovat většinové společnosti je dosti závažným mementem.

6 0
možnosti

Oni si za to "čeští" muslimové můžou sami. Měla jsem k nim úplně neutrální postoj, dokud jsem nevyslechla nebo nečetla pár rozhovorů s jejich představiteli - panem Abbásem a Alrawim. Pak mi teprve došlo, jak jsou nebezpeční. Rv

1 0
možnosti

Vy jste "pojistny analytik, ja jsem se vypracoval na "senior transport executive", rozumej vozim kolecko po stavbe.

6 0
možnosti

Já bych, pro začátek, začal pomáhat těm desítkám tisíců lidí, kteří pracují za 10k hrubého, desítkám tisíc osamocených důchodců s důchodem 7k a desítkám tisíc mladých rodin,kteří se motají pod na hranici životního minima. A až tihle budou žít tak, že to pro ně nebude boj o přežití, pak můžeme pomoci i desítkám tisíc uprchlíků ze zemí, kde se mezi sebou vraždí kvůli nestejné horlivosti k jedné víře.

17 1
možnosti

Pane Pěnčíku,

z toho co jste napsal plyne, že jste hodně veliký hlupák a neumíte česky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1758x
Diskuzi považuji za jeden z nejvýznamnějších prvků demokracie, diskutujte prosím :) PS: Vulgarity nejsou projevem demokracie, nýbrž malosti a slabosti...

Seznam rubrik